Blog Service

Stiekem gaan er een hoop uren zitten in het bedenken, herschrijven, opmaken en plaatsen van je nieuwsberichten. Ontdek hoe het anders kan.

Voorbeeld: 1 bericht per maand

In dit voorbeeld plaatst een startende ondernemer één bericht per maand. Bedenkt de inhoud en schaaft het een aantal keer bij (en dan is het eigenlijk nog steeds te lang). Digitaal niet zo handig en dat kost nog extra tijd. Al met al kost het bedenken, maken & plaatsen van dit bericht ongeveer 4 uur.

Herkenbaar? 

uur per bericht (x 12)

= aantal uren per jaar

x je uurtarief in €

= €'s die je niet kunt factureren.

Rekenen met je eigen cijfers? Scroll naar beneden.

Je hoeft bij-na niets te doen

Uiteraard doe je nog wel íets zelf. Alle kennis komt immers van jou. Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van een tekst. Je hoeft geen rekening te houden met lengte, leesbaarheid en of ‘anderen het wel zullen begrijpen’. 

Dus: een ongefilterde tekst, random gedachten en steekwoorden die te maken met het onderwerp van je blogbericht. De rest wordt allemaal geregeld.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tenzij anders afgesproken ontvang je per lopend jaar één factuur. De betaaltermijn hiervan is 30 dagen. Per maand afnemen of een bepaald aantal berichten kan in overleg ook.

Voorbeeld: 4 berichten per maand

In dit voorbeeld plaatst een gevestigde ondernemer vier berichten per maand. Digitaal handig, dus het plaatsen zelf is weinig moeite. De tijd zit vooral in het schrijven en schrappen van woorden. Al met al kost het bedenken, maken & plaatsen van dit bericht ongeveer 2 uur.

Herkenbaar? 

uur per bericht (x 4 x 12)

= aantal uren per jaar

x je uurtarief in €

= €'s die je niet kunt factureren.

* De antwoorden worden nergens opgeslagen.

Hulp nodig?

Bezorgt de digitale snelweg jou een van de onderstaande uitdagingen?

  • Website niet naar wens
  • Verouderde website
  • Géén website
  • Technische problemen WordPress
  • Langzame website

Wat zegt Saskia?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd. " - Saskia Cohen

Wat zegt Agnieszka?

"De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Wat zegt Petra?

"Een website met méér gezicht van mij, een flinke vereenvoudiging qua structuur en flink wat schrappen in de tekst van een tekstschrijver. Een heerlijk avontuur met veel lachen en een superresultaat waar ik en vooral de ontvanger van mijn website heel blij mee zijn. " - Petra Steffens (Petra's tekst & taal)

Wat zegt Sabine?

"Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter. Dankjewel Alex! " - Sabine de Bruijn

Wat zegt Maartje?

"Onze eerste kennismaking was in Sonsbeekpark, samen gewandeld en veel gepraat. Aan de hand van dit gesprek heeft Alex een eerste opzet gemaakt en door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat! Dankjewel Alex! " - Maartje van de Sluis