Cohen Coaching (update)

De verandering van www.cohencoaching.nl

In 2021 heeft de website van Saskia weer een kleine update gehad. Een aantal functies zijn veranderd. Alle informatie staat weer op de goede plek. En het is allemaal weer net iets strakker afgesteld op mobiel, tablet en desktop.

De verandering in 2018

Deze update was niet zo heftig als de vorige. Toen was het verschil echt dag en nacht.

Bekijk hieronder het filmpje hoe het was in 2018.

Quotes van klanten die jou voorgingen

"Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd."

Saskia Cohen

Alex heeft humor, is scherp en weet dingen terug te brengen tot de kern. Dat was overbleef van mijn woorden was precies dat wat over moest blijven. Super fijn dit samen!

Christel Rombouts

"Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter"

Sabine de Bruijn

"Nuchter, warm en to the point, dat is Alex. Altijd open voor reflectie en eigen inbreng. Hij heeft mijn verhaal veel beter vorm gegeven op de website dan ik ooit zelf had kunnen bedenken."

Bianca Procee

"Door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat!"

Maartje van de Sluis

Bekijk 10+ referenties op Linkedin.

Nooit meer gedoe met jouw Wordpress website

Heb jij een website? Waarschijnlijk wel. En de kans is aanwezig dat je iets wil veranderen. (Of je wil een nieuwe.)

Alleen hoeveel tijd en kennis heb je daarvoor? Website Mentor helpt je zonder technisch geneuzel. (Zo kun jij je focussen op je eigen werk.)

Wat zou jij graag willen?