Filmpjes

Bespaar jezelf

Verlies van uren

Jouw uren zijn geld waard. Doe de test en ontdek hoeveel jij kunt 'besparen'.

s

Een hoop frustratie

Frustratie is een teken dat je het beter door iemand anders kunt laten doen.

Slechte werking

Foutmeldingen, langzame website en ander gedoe behoort tot het verleden.

Wat zeggen anderen?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Zo verraste hij me en passant met een eerste opzetje van mijn nieuwe website, nog voor ik hem precies gezegd had wat ik wilde. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd. " - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen bij het aanpassen van de website voor mijn vertaaldiensten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Wat zeggen anderen?

"Al ver voordat ik zover was om mijn website aan te pakken, was Alex dat. Met een eerste opzet kietelde hij dat verlangen wakker. ‘Zo kan je website er ook uitzien’, zei hij daarbij. Wat was dat fijn dat hij zich in mijn website-uiting verdiepte. Wat ik zag was nog niet zoals ik het wenste, maar het was wel de start van een fijne en prettige samenwerking. Een website met méér gezicht van mij, een flinke vereenvoudiging qua structuur en flink wat schrappen in de tekst van een tekstschrijver. Een heerlijk avontuur met veel lachen en een superresultaat waar ik en vooral de ontvanger van mijn website heel blij mee zijn. " - Petra Steffens (Petra's tekst & taal)

Wat zeggen anderen?

"Mijn klanten en kennissen verwijs ik altijd erg graag door naar Alex. Waarom? Omdat hij de dingen echt behapbaar maakt! Wat ik superknap vind is zijn vermogen om bij verschillende bedrijven in no time de kern uit hun werk te halen en dit te vertalen in een krachtige en heldere boodschap. En dat doet hij ook nog eens heel snel! Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter. Dankjewel Alex! " - Sabine de Bruijn

Wat zeggen anderen?

"Mijn prachtige website is tot stand gekomen mbv Alex Timmer. Onze eerste kennismaking was in Sonsbeekpark, samen gewandeld en veel gepraat. Aan de hand van dit gesprek heeft Alex een eerste opzet gemaakt en door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat! Dankjewel Alex! " - Maartje van de Sluis