Jouw Website

Of je het nou als ‘online visitekaartje’ gebruikt of als interactief geheel de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. En zónder gedoe!

 

Wat ga jij met de uren doen die je overhoudt?

 

Hoe lang ben jij bezig met een website?

En ook niet onbelangrijk: met welk resultaat? Hieronder vind je een incomplete lijst van zaken waar je aan wilt denken:

  • Het bedenken van de structuur
  • Kiezen thema
  • Dat ene thema kan nét niet wat je wil
  • Opnieuw beginnen
  • Plugins zoeken / installeren / instellen
  • Teksten schrijven
  • Formulieren maken
  • Pagina’s inrichten
  • Onvoorziene zaken
  • Een hoop Googlen

Wanneer je digitaal handig bent, zijn de bovenstaande zaken een fluitje van een cent. Maar wat als het vooral heel overweldigend voelt? Hoeveel uur ben jij kwijt als je alles zelf doet?

Je hoeft bij-na niets te doen

Uiteraard doe je nog wel íets zelf. Alle kennis komt immers van jou. Wat er nog nodig is verschilt per situatie. Samen inventariseren we wat je al hebt en wat er nog nodig is om tot een goed resultaat te komen. De rest wordt allemaal geregeld.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tenzij anders afgesproken ontvang je één factuur. De betaaltermijn hiervan is 30 dagen. Heb je een bepaald budget in gedachten en wil je weten of dat realistisch is bij jouw wensen? Laten we in gesprek gaan, misschien is er toch iets mogelijk.

Bespaar jezelf

Verlies van uren

 Elk uur dat je (ongewenst) aan je online visitekaartje werkt, betekent niet bezig zijn met het opbouwen van je bedrijf of inkomen.

s

Een hoop frustratie

Frustratie is een teken dat je het beter door een ander kan laten doen. Nooit meer kopzorgen en frustratie over je website.

Slechte werking

Niet werkende formulieren, foutmeldingen, lange teksten, langzame website, enzovoorts, enz... behoren tot het verleden.

Wat zeggen anderen?

"Alex ondersteunt mij op het gebied van teksten en de website. Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Zo verraste hij me en passant met een eerste opzetje van mijn nieuwe website, nog voor ik hem precies gezegd had wat ik wilde. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd. " - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen bij het aanpassen van de website voor mijn vertaaldiensten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Wat zeggen anderen?

"Voor het Nederlands Watermuseum heeft Alex twee websites (de 'normale' website en de besloten website voor vrijwilligers en medewerkers) onder handen genomen. Alex communiceert helder en makkelijk, en probeert de (digitale) zaken altijd eenvoudig te houden. Zoals hij zelf op zijn website schrijft; je neemt afscheid van gedoe en kunt je bezig houden met andere zaken. Heel fijn!" - Nederlands Watermuseum

Contact met Website Mentor

Vul het formulier in, bel of stuur een Whatsapp en neem afscheid van gedoe.

Bolderikstraat 10-2
6841 CB Arnhem

06 397 53 197

Laten we samen jouw website sprankelen?