Altijd up-to-date

Klaar met zelf klungelen bij een andere foto, nieuwe tekst, veiligheid, nieuwe pagina, functionaliteit of updates?

 

Bespaar jezelf gedoe en neem een onderhoudspakket.

 

Veilig:
zonder gedoe

Ontwikkelingen op internet gaan heel snel. Om de haverklap zijn er updates voor WordPress, het thema en de plugins die je website gebruikt. In praktijk wordt het updaten snel vergeten.

Updates voorkomen dat jouw website een doelwit wordt voor hackers.

Wijzigingen: zonder gedoe

Een website is nooit echt helemaal af. Wat je vandaag bedenkt kan over een paar maanden heel anders zijn. Wil je een andere foto, tekst, volgorde, of krijg je het blogbericht niet mooi?

Vertel wat je wensen zijn en het verandert op ‘magische wijze’ vanzelf.

Inbegrepen: hosting site

Zonder hosting geen website. De prijs & kwaliteit van hostingpartijen verschilt nogal. Om te kunnen waarborgen dat technisch beheer soepel verloopt, is hosting inbegrepen bij onderhoud.

Je krijgt 5€ korting als je geen hosting wilt, maar de kans op gedoe neemt toe.

Kies jouw ideale pakket

Er zijn drie overzichtelijke pakketten. Samen bespreken we jouw wensen en in welke mate je nog iets zelf wil doen. Denk aan wijzigingen, updates blogs opmaken, enzovoorts. Heb je extra grote of kleinere behoefte aan ondersteuning dan maken we daar een apart project van.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Je ontvangt een factuur voor één jaar Betaling mag in één keer of in termijnen.

Bespaar jezelf

Verlies van uren

 Elk uur dat je (ongewenst) aan je online visitekaartje werkt, betekent niet bezig zijn met het opbouwen van je bedrijf of inkomen.

s

Een hoop frustratie

Frustratie is een teken dat je het beter door een ander kan laten doen. Nooit meer kopzorgen en frustratie over je website.

Slechte werking

Niet werkende formulieren, foutmeldingen, lange teksten, langzame website, enzovoorts, enz... behoren tot het verleden.

Wat zeggen anderen?

"Alex ondersteunt mij op het gebied van teksten en de website. Samenwerken met Alex is altijd aangenaam mede doordat hij een goed luisterend oor heeft waar je op vastloopt. Door net de vinger op de juiste plek te leggen is hij op subtiele wijze in staat het verschil te maken." - Frank Volman

Wat zeggen anderen?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Zo verraste hij me en passant met een eerste opzetje van mijn nieuwe website, nog voor ik hem precies gezegd had wat ik wilde. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd. " - Saskia Cohen

Wat zeggen anderen?

"Alex heeft mij super geholpen bij het aanpassen van de website voor mijn vertaaldiensten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Wat zeggen anderen?

"Voor het Nederlands Watermuseum heeft Alex twee websites (de 'normale' website en de besloten website voor vrijwilligers en medewerkers) onder handen genomen. Alex communiceert helder en makkelijk, en probeert de (digitale) zaken altijd eenvoudig te houden. Zoals hij zelf op zijn website schrijft; je neemt afscheid van gedoe en kunt je bezig houden met andere zaken. Heel fijn!" - Nederlands Watermuseum

Contact met Website Mentor

Vul het formulier in, bel of stuur een Whatsapp en neem afscheid van gedoe.

Bolderikstraat 10-2
6841 CB Arnhem

06 397 53 197

Laten we samen jouw website sprankelen?