Optimalisatie service

Elke seconde telt voor je bezoeker

Duurt het laden van je site langer dan 2 seconden? Uit onderzoek blijkt dat een ruim van de bezoekers dan afhaakt. En hoe langer het duurt, hoe groter de kans.

Test je site eens met GTmetrix. Als je scores niet groen zijn, is er werk aan de winkel.

Er zijn verschillende manieren om je site nóg beter te maken. Alleen veel van deze oplossingen kosten een jaarlijks bedrag. En dat dan per plugin. Met het optimalisatiepakket hoef je geen enkel extra abonnement af te sluiten.

Is dit voor iedereen?

Nee. Er zijn twee situaties waar de website mentor optimalisatie iets voor jou is. Of je bent een klant, of je hebt een website die gebouwd is met het Divi thema.

Is dit niet zo? Dan kan wel vrijblijvend gekeken worden voor tips ter verbetering.

Nog iets beter dan de standaard

Er wordt bij het maken al rekening gehouden met optimalisatie. Maar het kan nóg beter met een aantal plugins. Een aantal van deze plugins kosten een maandelijks of jaarlijks bedrag. Bij optimalisatie worden deze helemaal gratis voor je geïnstalleerd. Dit scheelt je makkelijk 150 euro per jaar aan plugin kosten.

De perfecte configuratie is al bedacht, dus die hoef jij niet meer uit te zoeken. Alles wordt voor je geregeld en jij kan leuk iets anders doen.

Optimalisatie: €299

Wat krijg je?

  • Tot 7 pagina’s optimaliseren
  • Optimaal ingesteld
  • Het meerwerk dat hier voor nodig is
Meer dan 7 pagina's?

De meerprijs per extra pagina is € 49

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website M of een make over zit optimalisatie bij de totale investering inbegrepen.

Inclusief vanaf website M & bij onderhoud

Vanaf website M krijg je optimalisatie bij je website. Het eerste jaar gratis, daarna kun je kiezen. Zelf de plugins regelen, deactiveren of het zit ook inbegrepen bij de onderhouds-abonnementen.