Praktijk Salvia (update)

Of ga direct naar:

De update van www.praktijksalvia.nl

Techniek verandert

En dingen kunnen efficiënter dan 3 jaar geleden. Daarom was het de hoogste tijd voor een update van Erik zijn site. Inhoudelijk qua content is er niet veel veranderd. Echter heeft de voor- en achterkant een flinke schoonmaakbeurt gehad.

Hoe zag de site van Erik eruit voor Website Mentor?

De eerste keer dat Erik Website Mentor inschakelde was het voor een flinke metamorfose. Een nieuw domein, een nieuwe layout, nieuwe inhoud, nieuwe foto’s.

Bekijk hieronder hoe het er in 2018 uit zag.

Ervaringen van klanten

"Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd."

Saskia Cohen

"Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter"

Sabine de Bruijn

"Nuchter, warm en to the point, dat is Alex. Altijd open voor reflectie en eigen inbreng. Hij heeft mijn verhaal veel beter vorm gegeven op de website dan ik ooit zelf had kunnen bedenken."

Bianca Procee

"Door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat!"

Maartje van de Sluis

Bekijk 10+ referenties op Linkedin.

Blij als een kind met jouw website

Heb jij een website? Waarschijnlijk wel. En de kans is aanwezig dat je iets wil veranderen. Alleen hoeveel tijd heb je daarvoor? (Jouw tijd is immers geld waard.)

 Website Mentor helpt je zonder technisch geneuzel. Zo kun jij je focussen op je eigen werk. (Ook voor nieuwe websites of onderhoud.)

Wat zou jij graag willen?