De update van www.swoa.nl

De wensen

SWOA had een aantal technische wensen als toevoeging op de bestaande website. Zo wilden ze de website graag cookie-vrij hebben. Daarnaast de wens om breadcrumbs toe te voegen.

Daarmee kun je op elke pagina zien waar je nu bent. Of je kunt weer makkelijk terug gaan naar het begin.

Update 2020

In 2018 ging de website van SWOA over. SWOA is een organisatie waar veel verandert. Daardoor was de site ook weer aan een update toe in 2020.

De verandering van 2020

De website voor 2018

De website van SWOA moest overgezet worden naar WordPress. Tevens moest de agenda uit het zorgsysteem gekoppeld worden via een te ontwikkelen plugin.

Quotes van klanten die jou voorgingen

"Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd."

Saskia Cohen

Alex heeft humor, is scherp en weet dingen terug te brengen tot de kern. Dat was overbleef van mijn woorden was precies dat wat over moest blijven. Super fijn dit samen!

Christel Rombouts

"Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter"

Sabine de Bruijn

"Nuchter, warm en to the point, dat is Alex. Altijd open voor reflectie en eigen inbreng. Hij heeft mijn verhaal veel beter vorm gegeven op de website dan ik ooit zelf had kunnen bedenken."

Bianca Procee

"Door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat!"

Maartje van de Sluis

Bekijk 10+ referenties op Linkedin.

Nooit meer gedoe met jouw Wordpress website

Heb jij een website? Waarschijnlijk wel. En de kans is aanwezig dat je iets wil veranderen. (Of je wil een nieuwe.)

Alleen hoeveel tijd en kennis heb je daarvoor? Website Mentor helpt je zonder technisch geneuzel. (Zo kun jij je focussen op je eigen werk.)

Wat zou jij graag willen?