Website zonder gedoe

Herken jij één of meer uitspraken?

 • Ik ben (te) veel tijd kwijt aan mijn website
 • Ik ben (helemaal) niet tevreden over mijn website
 • Mijn website heeft geen oproep tot actie (of weinig)
 • Mijn website is onoverzichtelijk en staat vol met tekst
 • Mijn website laat weinig zien van mij als persoon
 • Ik roep al tijden dat ik mijn website wil veranderen
 • Ik heb frustratie over de inhoud van mijn website

Maar wil je toch graag een mooie website hebben?

Dan is het een goed idee om eens verder te praten.

M

Eenmalig
849
 • Alles van S
 • Maximaal 5 pagina’s
 • Blog
 • Koppeling social media

XL

Vanaf
2499
 • Alles van L
 • Extra pagina’s
 • Extra functionaliteiten
 • Prijs op aanvraag

Tekst en plaatjes lever je zelf aan. Vind je tekst maar gedoe? Laat je helpen door Korte Tekst.

Redenen om het niet zelf te doen

Kost (veel) tijd

Niet erg als het je hobby is.. Zo niet? Dan wordt het tijd om meer te lezen.

s

Een hoop frustratie

Het leven is te kort om je te gaan zitten opvreten over je website.

Niet optimaal

Problemen, niet werkende dingen, onlogische opbouw, enzovoorts.

Wat zegt Saskia?

"Alex is in al zijn vezels een echte dienstverlener. Alex luistert naar wat gezegd èn niet-gezegd wordt en vertaalt dit naar concreet en praktisch wat hij feilloos verbindt aan het einddoel van een website-van-deze-tijd. " - Saskia Cohen

Wat zegt Agnieszka?

"De site ziet er nu mooi en professioneel uit. Alex toont zich altijd bereid om mee te denken. Dank voor je hulp, Alex!" - Agnieszka Przygodzka

Wat zegt Petra?

"Een website met méér gezicht van mij, een flinke vereenvoudiging qua structuur en flink wat schrappen in de tekst van een tekstschrijver. Een heerlijk avontuur met veel lachen en een superresultaat waar ik en vooral de ontvanger van mijn website heel blij mee zijn. " - Petra Steffens (Petra's tekst & taal)

Wat zegt Sabine?

"Laat Alex je verrassen zou ik zeggen. Het is fijn samenwerken gezien zijn humor, geduld, kennis van zaken en prettig karakter. Dankjewel Alex! " - Sabine de Bruijn

Wat zegt Maartje?

"Onze eerste kennismaking was in Sonsbeekpark, samen gewandeld en veel gepraat. Aan de hand van dit gesprek heeft Alex een eerste opzet gemaakt en door met mij in gesprek te blijven zijn we gekomen tot een prachtig eindresultaat! Dankjewel Alex! " - Maartje van de Sluis